Espectacles per a Infantil

La granja musical

La granja musical

El senyor Torrents us convida a la seva granja i a descobrir un secret molt especial: uns animals que són autèntics músics!

Un espectacle amb titelles on els nens descobriran les notes, els ritmes, els instruments i sobretot que amb la seva imaginació i el seu cos poden fer música!

Descarregar fitxa
El taller de l'artista

El petit taller de l’artista

Aquest no és un taller qualsevol. L’artista que hi treballa té tants anys com la humanitat i ha conegut tots els artistes del món, des de la prehistòria fins a vosaltres mateixos! Acompanyeu-lo per la gran història de la pintura!

Una aventura artística pensada especialment pels més menuts de l’escola.

Descarregar fitxa
El meravellós món de l'aigua

El meravellós món de l’aigua

Un divertit i dinàmic espectacle pels més petits en què coneixerem i jugarem amb els personatges més importants d’aquest meravellós i imprescindible element.

Una història amb titelles, propera i divertida, per descobrir i valorar la importància de l’aigua.

Descarregar fitxa
El Drac Bernat

El Drac Bernat

Bernat és un simpàtic drac que té una missió, convèncer al cavaller Sant Jordi que també hi ha dracs bons. Ho aconseguirà? Acompanyeu-lo en la seva aventura i ajudeu-lo perquè ell i el seu divertit amic, el trobador Frederic, ho puguin aconseguir.

Un espectacle de Titelles ple d’humor, música i tendresa, on les nenes i els nens podran apropar-se a la clàssica història de Sant Jordi d’una manera molt i molt sorprenent.

Descarregar fitxa
El joc dels oficis

El joc dels oficis

De la mà del Manelic,un divertit mestre de cerimònies, descobrirem la importància dels oficis. Acompanyeu-lo en els preparatius d’una festa molt especial on podreu fer, fins i tot, de flassaders, flequers i ferrers!

Un espectacle amb titelles participatiu i divertit per endinsar-nos en el món dels oficis, especialment en els més tradicionals.

Descarregar fitxa