Anna Garrofé

Anna Garrofé

Actriu, formadora i llicenciada en pedagogia per la UB, va començar la seva formació teatral a l’escola Nancy Tuñón, completant-la posteriorment a l’escola La Bobina, a l’escola Silberestudio i a diversos tallers d’interpretació, expressió corporal i veu.

Com actriu ha participat en obres de teatre, tant per a públic adult com per a públic infantil i juvenil, així com en diversos projectes audiovisuals. També té experiència en teatre per empreses i en presentacions d’esdeveniments.

En l’àmbit de la formació, té una àmplia trajectòria professional com a risoterapeuta, practioner en PNL, en tècniques de relaxació, mindfulness i en dinamització de col·lectius i equips de treball. Des de l’any 2008, és directora de SOMRIURE, empresa dedicada a la formació i dinamització d’empreses utilitzant el teatre com a eina comunicativa.

És sòcia de l’AADPC i l’any 2009 crea, junt amb l’actor Ramon Garrido, el projecte pedagògic El teatre va a l’escola.

Ramón Garrido

Ramon Garrido

Actor, director i professor de teatre, comença la seva formació a l’escola de teatre La Otra Orilla i posteriorment es gradua en Tècnica Meisner amb Javier Galitó-Cava i en interpretació davant de càmera a l’escola Silberstudio. Paral·lelament, va completant la seva formació amb diversos cursos i seminaris d’interpretació, expressió corporal, veu, clown i doblatge.

Com actor té àmplia experiència en teatre de text, tant per a públic adult com per a públic infantil i juvenil, així com en projectes audiovisuals, presentacions d’esdeveniments i animacions.

També destaca la seva trajectòria com a pedagog, formador i director teatral, sent professor i director en nombrosos cursos, tallers i obres de teatre tant per a nens com per a adults.

És soci de l’AADPC i de la plataforma d’actors L’Específica i l’any 2009 crea, junt amb l’actriu Anna Garrofé, el projecte pedagògic El teatre va a l’escola.